Kogeplader
Har du brug for en ny kogeplade til dit køkken, er du kommet til det rette sted.

Der findes flere typer af kogeplader som induktion, glaskeramiske og gas. Ud over typen af kogeplade du er på udkig efter, bør du overveje hvordan du ønsker at betjene din nye kogeplade, antallet af kogefelter og om du drømmer om at den har Boosterfunktion.

Vi har et stort udvalg af kogeplader med forskellige funktioner, der passer til ethvert behov. Er du på udkig efter en stilren Siemens kogeplade med 4 kogefelter, eller en mindre Elvita kogeplade med 2 kogefelter, så har vi udvalget for dig. Find din nye kogeplade her hos Hvidt & Frit Henriks Hvidevarer v/Henrik E Olsen medlems nr. 292.

Få professionel vejledning hos os
Det kan være en jungle at finde ny kogeplade. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores kogeplade guide, og du kan altid kontakte din lokale Hvidt & Frit Henriks Hvidevarer v/Henrik E Olsen medlems nr. 292 forhandler, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste Hvidt & Frit Henriks Hvidevarer v/Henrik E Olsen medlems nr. 292 forhandler her.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne din nye kogeplade hjem til dig, og har du en gammel kogeplade, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye kogeplade, tilbyder vi også dette.