Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider fra 08.00-17.00

​OBS!

Pr. 1/3-2018 flytter vi til:

Valdemarsgade 57

4760 Vordingborg

Varmepumper​

Hos Henriks Hvidevarer sælger og monterer vi varmepumper i private hjem og virksomheder i hele Vordingborg Kommune og omegn. 

Der er store besparelse med varmepumper

​Du kan spare op til 80 procent på elregningen, hvis du skifter fra elvarme til en varmepumpe, men du vil normalt altid spare uagtet din tidligere varmekilde. Dertil kommer, at du muligvis kan få energitilskud.

Der ydes op til maksimalt 6.000 kroner i tilskud, men det kommer an på din nuværende varmekilde. Derudover kan du trække arbejdskraften fra i skat via håndværkerfradraget. 

Vi sørger naturligvis for at indhente dit energitilskud, ligesom vi lægger ud for det. Derved skal du slet intet fortage dig.

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en varmepumpe, eller hvis du stadig overvejer muligheden, da kan vi hjælpe med råd og vejledning. 

Derved sikrer vi, at du vælger en løsning, der vil passe til dine behov. Vi sætter altid en ære i, at kunderne opleve en god service, når de handler hos os.

Kontakt os for at drøfte dine behov og din bolig

Du kan kigge ind i vores butik på Valdemarsgade 57 i Vordingborg, eller du kan kontakte os telefonisk for at drøfte dine behov og din bolig. Du kan ringe til os på telefon 55 34 34 13, eller du kan skrive til os på vores e-mail, der er info@henriks-hvidevarer.dk.​​

kONTAKT OS I DAG!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Henriks Hvidevarer

CVR: 26924545

Kontakt

​Adresse

Valdemarsgade 57

4760 Vordingborg

Åbningstider fra 08.00-17.00​

Vi forhandler​