Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider: Man - Fre 08.00 - 17.00, Lør - Søn Lukket

Privatkunder​

Hos Henriks Hvidevarer leverer og monterer vi hårde hvidevarer i private hjem i Vordingborg og omegn. Der kan være tale om nye hvidevarer til hele boligen eller blot en enkelt maskine. 

Alle priser er inkl. levering og montering, og det koster heller ikke noget, hvis vi skal tage det gamle med retur.

Vi sikrer altid at vores kunder får et godt produkt

​Du er velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi kan gennemgå dine behov og ønsker. Derpå kan vi råde og vejlede dig ud fra dit budget, således du kan få præcis det produkt, som passer til dig og din familie. 

Vi har et stort produktkendskab, og vi har mange år erfaring med salg af hvidevarer til private. 

Vores kunder kan altid være sikre på, at de får et godt køb til en god pris, når de handler hos os. Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder altid skal opleve en god service og en stor fleksibilitet.

God kundeservice er en mærkesag for os. Dertil kommer, at al levering og montering udføres af en uddannet montør, og vi forlader ikke dit hjem, før alt er i orden.

Kom og besøg os før du bestiller hvidevarer

​Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken på Valdemarsgade 57 i Vordingborg, så vi kan drøfte dine ønsker og dit budget. 

Du kan også ringe til os på telefon 55 34 34 13, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken. Alternativt kan du skrive til os på info@henriks-hvidevarer.dk.​

Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

CVR: 26924545​

​Man - Fre

​08.00 - 17.00

Lør - Søn

Lukket