Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider: Man - Fre 08.00 - 17.00, Lør - Søn Lukket

Salg, levering og montering af varmepumpe udføres

Hos Henriks Hvidevarer sælger og monterer vi varmepumper i private hjem og virksomheder i hele Vordingborg, i Præstø og på Møn. Nogle af vores kunder kommer endda endnu længere væk


Store besparelser med varmepumper

​​Du kan spare op til 80 procent på elregningen, hvis du skifter fra elvarme til en varmepumpe, men du vil normalt altid spare uagtet din tidligere varmekilde. Dertil kommer, at du muligvis kan få energitilskud.

Der ydes op til 6.000 kroner i tilskud, men det kommer an på din nuværende varmekilde. Derudover kan du trække arbejdskraften fra i skat via håndværkerfradraget. Hos os beholder du selv hele dit tilskud, hvilket ikke altid er tilfældet.


Energitilskud ved montering af varmepumpe

​Vi sørger naturligvis for at indhente dit energitilskud, ligesom vi lægger ud for det. Dermed skal du slet intet fortage dig.

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en varmepumpe, eller hvis du stadig overvejer muligheden, kan vi hjælpe med råd og vejledning.

Derved sikrer vi, at du vælger en løsning ved montering af varmepumpe, der vil passe til dine behov. Vi sætter altid en ære i, at kunderne opleve en god service, når de handler hos os.

HVAD KOSTER EN VARMEPUMPE?

Varmepumper kan svinge enormt meget i pris, og det er slet ikke sikkert, at den dyreste løsning også er den bedste. Måske en billig varmepumpe ender med at være det helt rigtige for dig. Og det bliver selvfølgelig kun billigere hvis du køber din varmepumpe hos os og får levering og montering med i prisen.

Har du spørgsmål til montering af varmepumpe? Kig forbi vores butik på Valdemarsgade 57 i Vordingborg, eller kontakt os telefonisk for at drøfte dine behov.

​​​Du kan ringe til os på telefon 55 34 34 13, eller du kan skrive til os på vores e-mail info@henriks-hvidevarer.dk.​​

Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

Aut. EL & klima-installatør

CVR: 26924545​

​Man - Fre

​08.00 - 17.00

Lør - Søn

Lukket