Åbningstider: Man - Fre: 08.00 - 17.00, Lør - Søn: Lukket

Salg, levering og montering af varmepumper luft luft & luft vand anlæg

Hos Henriks Hvidevarer sælger og monterer vi varmepumper i private hjem og virksomheder i hele Vordingborg, i Præstø og på Møn. Nogle af vores kunder kommer endda endnu længere væk


Store besparelser med varmepumper

​​Du kan spare op til 80 procent på elregningen, hvis du skifter fra elvarme til en varmepumpe, men du vil normalt altid spare uagtet din tidligere varmekilde. Dertil kommer, at du muligvis kan få energitilskud.


Energitilskud ved montering af varmepumpe

​Vi Hjælper dig med at søge energitilskud. 

Der kan pt kun søges tilskud til Luft til vand anlæg.

Og det hjælper vi naturligvis gerne med!

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en varmepumpe, eller hvis du stadig overvejer muligheden, kan vi hjælpe med råd og vejledning.


Derved sikrer vi, at du vælger en løsning ved montering af varmepumpe, der vil passe til dine behov. Vi sætter altid en ære i, at kunderne opleve en god service og et godt stykke håndværk når de handler hos os.

Få svar på dine spørgsmål​

​Hos Henriks Hvidevarer besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. 

Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

Hvad koster en varmepumpe?

​Varmepumper kan svinge enormt meget i pris, og det er slet ikke sikkert, at den dyreste løsning også er den bedste. Måske en billig varmepumpe ender med at være det helt rigtige for dig. Og det bliver selvfølgelig kun billigere hvis du køber din varmepumpe hos os og får levering og montering med i prisen. Har du spørgsmål til montering af varmepumpe? Kig forbi vores butik på Vævergangen 4, 4760 Vordingborg, eller kontakt os telefonisk for at drøfte dine behov.  Du kan ringe til os på telefon 55 34 34 13, eller du kan skrive til os på vores e-mail info@henriks-hvidevarer.dk.​​

Henriks Hvidevarer v/Henrik E Olsen

26924545

Vævergangen 4, 4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Du kan altid kontakte os på info@henriks-hvidevarer.dk​

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.