Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider fra 08.00-17.00

Salg, levering og montering af varmepumpe udføres

Hos Henriks Hvidevarer sælger og monterer vi varmepumper i private hjem og virksomheder i hele Vordingborg Kommune og omegn. 


Store besparelser med varmepumper

​​Du kan spare op til 80 procent på elregningen, hvis du skifter fra elvarme til en varmepumpe, men du vil normalt altid spare uagtet din tidligere varmekilde. Dertil kommer, at du muligvis kan få energitilskud.

Der ydes op til 6.000 kroner i tilskud, men det kommer an på din nuværende varmekilde. Derudover kan du trække arbejdskraften fra i skat via håndværkerfradraget.

Energitilskud ved montering af varmepumpe

​Vi sørger naturligvis for at indhente dit energitilskud, ligesom vi lægger ud for det. Derved skal du slet intet fortage dig.

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en varmepumpe, eller hvis du stadig overvejer muligheden, kan vi hjælpe med råd og vejledning.

Derved sikrer vi, at du vælger en løsning ved montering af varmepumpe, der vil passe til dine behov. Vi sætter altid en ære i, at kunderne opleve en god service, når de handler hos os.


Fortæl os om dine behov og ønsker

Har du spørgsmål til montering af varmepumpe? Kig forbi vores butik på Valdemarsgade 57 i Vordingborg, eller kontakt os telefonisk for at drøfte dine behov.

​​​Du kan ringe til os på telefon 55 34 34 13, eller du kan skrive til os på vores e-mail info@henriks-hvidevarer.dk.​​

Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

CVR: 26924545​

Åbningstider fra 08.00-17.00​​