Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider fra 08.00-17.00

​OBS!

Pr. 1/3-2018 flytter vi til:

Valdemarsgade 57

4760 Vordingborg

Privatlivspolitik for Henriks Hvidevarer

Dataansvarlig.

I Henriks Hvidevarer er Henrik E. Olsen dataansvarlig i forbindelse med behandlingen af personoplysninger om dig. Vi er:

Henriks Hvidevarer

Tlf.: 5534 3413

CVR-nummer 26924545

Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg

info@henriks.hvidevarer.dk

www.henriks-hvidevarer.dk

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Henriks Hvidevarer er en enkeltmandsvirksomhed, der beskæftiger sig med detailhandel med elektriske husholdingsapparater, NACE-branche 475400.

Virksomheden beskæftiger 5-9 ansatte.

Brug af personoplysninger.

Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

1.​Kundekartotek

2.​Ansatte

3.​Kreditorer

​Kategorier af personoplysninger.

​Vi indsamler følgende oplysninger:

1.​Personoplysninger vedrørende ansatte til brug for udbetaling af løn, indbetaling af skatter, ATP, pensionsindbetalinger, ferie m.m.

2.​Almindelige personoplysninger:

2.1.Navn.

2.2.Adresse.

2.3.E-mailadresse.

2.4.Telefonnummer.

2.5.Bemærkninger til internt brug.

Kilder.

Kunderne opgiver selv almindelige personoplysninger i forbindelse med en handel og udstedelse af garanti på varen.

Lønmodtagerne oplyser selv om personnr., nemkonto, skatteforhold og evt. pensionsordninger i forbindelse med ansættelse.

Kreditorer opgiver CVR nummer og registreres ikke yderligere

​Behandlingsgrundlag.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

Kunder:

  • at kunne oprette faktura i regnskabssystemet,
  • ​at kunne oprette garanti på den købte varer,
  • ​at kunne komme i kontakt med kunden i forbindelse med levering,
  • ​at kunne udskrive ordrebekræftelse,
  • ​at kunne oprette ordresedler til montører.

Ansatte: (særligt personfølsomme oplysninger)

  • at kunne udbetale løn,
  • ​at kunne indbetale skat,
  • ​at kunne afregne ferie,
  • at kunne afregne ATP og andre pligtige opsparingsordninger,
  • ​at kunne indbetale til evt. private pensionsopsparinger

Kreditorer:

  • at kunne bestille varer,
  • ​at kunne betale for modtagne varer,

Videregivelse af dine personoplysninger.

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

Særligt personfølsomme oplysninger:

  • til offentlige myndigheder med ret til at modtage oplysningerne af hensyn til administration af den ansattes løn-, skat- og pensionsforhold,
  • ​til politiet mod fremvisning af gyldig retskendelse.

Almindelige personlige oplysninger:

  • opgives til montører i virksomheden i det nødvendige omfang, så han kan løse sin opgave.

Opbevaring af dine personoplysninger.

Kunder:

Vi opbevarer primært dine almindelige personoplysninger indtil du fremsætter ønske om at de bliver slettet Af regnskabet fremgår betaling af dit medlemskab kun i form af dit kundenummer, som ikke længere eksistere når personoplysningerne er slette.

Oplysninger om kunderne opbevares elektronisk i E-conomic – CVR 29403473. Ansatte har kun adgang til programmet via et brugernavn og log-in, der begrænser adgangen til oplysninger om kunderne, der er nødvendige for at kunne gennemføre en handel og udskrive et garantibevis. Kun indehaveren Henrik E. Olsen og Totalrevision APS, CVR 19261735, har fuld adgang til programmets indhold, ligeledes via brugernavn og log-in.

Kopi af faktura eller ordrebekræftelse opbevares på en opslagstavle i kontorafsnittet i forretningen, for at kunne styrer udbringningen. Der er kun adgang for personalet i kontorområdet, der er tv-overvåget døgnet rundt.

Når turen er planlagt, lægges kopi af faktura eller ordrebekræftelsen i en mappe til den enkelte montør.

Efter udbringning makuleres kopi af faktura eller ordrebekræftelsen.

I forbindelse med den daglige bogføring sættes en kopi af salgsfakturaen i en mappe for hver måned. Mappen står i kontorafsnittet i forretningen, der kun er tilgængeligt for personalet og som er tv-overvåget døgnet rundt.

Ansatte:

Ansættelseskontrakter opbevares under dobbelt lås i aflåst pengeskab, som kun indehaveren Henrik E Olsen har adgang til.

Løn indberettes af Henrik E. Olsen til Danløn CVR 15611472, der foretager udbetaling af løn til medarbejderne. Lønsedler fremsendes til medarbejderens e-boks.

Kreditorer:

Kreditorer registreres udelukkende med navn og deres CVR/EAN-nummer, der er tilgængeligt via CVR-registret.

Øvrige oplysninger:

Opbevaring af navne, telefonnummer og evt. adresser på kunder, ansatte og kontaktpersoner hos kreditorer foretages kun i arbejdstelefoner, der kun benyttes af medarbejderne i arbejdstiden. Opkaldslister slettes minimum én gang om måneden. 

Forretningen er TV overvåget for at modvirke tyveri. Optagelserne opbevares på en harddisk og slettes automatisk efter 11 dage. Harddisk står i aflåst lokale som kun indehaveren Henrik E. Olsen har adgang til. Adgang til harddisken kræver login og adgangskode.

Alarmsikkerheden på forretningens alarmanlæg er niveau 30 - høj.

Personoplysninger anvendes ikke til markedsføring eller udarbejdelse af statestikker m.m.

Dine rettigheder.

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • ​Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • ​Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. For at tilbagekalde dit samtykke kan du meddele det skriftligt til Bestyrelsen for Sejlklubben.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Sidst opdateret: 25. maj 2018

kONTAKT OS I DAG!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Henriks Hvidevarer

CVR: 26924545

Kontakt

​Adresse

Valdemarsgade 57

4760 Vordingborg

Åbningstider fra 08.00-17.00​

Vi forhandler​