Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider: Man - Fre 08.00 - 17.00, Lør - Søn Lukket

Gorenje køleskab til alle behov

​Skal du have et nyt køleskab? Hos Henriks Hvidevarer kan vi blandt andet hjælpe dig med et nyt Gorenje køleskab. Vi er placeret i Vordingborg, hvorfra vi kan levere køleskabe til lokale og kunder fra Præstø, Møn og omegn. 

Vi forhandler en masse forskellige Gorenje køleskabe. Der er flere forskellige præferencer og behov. Vi går meget op i kvalitet, hvorfor vi bevidst har valgt at forhandle Gorenje køleskabe. Her får du nemlig nogle rigtig gode køleskabe, der kan være den helt rette løsning til dig.

Få råd og vejledning til at vælge den rigtige model

Det kan være svært at vælge, hvilket Gorenje køleskab, der nu lige er den bedste løsning. Der nemlig en masse muligheder. Der er forskellige størrelser og forskellig indretning inde i køleskabet, som du skal tage højde for, når du skal vælge et køleskab. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi altid klar med et godt råd og vejledning.

Vi har en masse erfaring fra hvidevarebranchen. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til det Gorenje køleskab, der matcher dit behov og din økonomi.

Lad os levere og montere dit nye Gorenje køleskab

Når du køber et Gorenje køleskab hos os, er levering og montering altid inkluderet i prisen. Det er en del af vores høje serviceniveau, som er en af vores vigtigste kerneværdier.

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, når du har brug for et nyt køleskab.

Skal vi hjælpe dig med et nyt Gorenje køleskab? Kontakt os på telefon 55 34 34 13, eller skriv til os på info@henriks-hvidevarer.dk. Så hjælper vi dig.

​​

Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

Aut. EL & klima-installatør

CVR: 26924545​

​Man - Fre

​08.00 - 17.00

Lør - Søn

Lukket