Åbningstider: Man - Fre: 08.00 - 17.00, Lør - Søn: Lukket

Køleskab til alle behov

​Skal du have et nyt køleskab? Hos Henriks Hvidevarer kan vi blandt andet hjælpe dig med et nyt køleskab. Vi er placeret i Vordingborg, hvorfra vi kan levere køleskabe til lokale og kunder fra Præstø, Møn og omegn. 

Vi forhandler en masse forskellige køleskabe. Der er flere forskellige præferencer og behov. Vi går meget op i kvalitet, hvorfor vi bevidst har valgt at forhandle køleskabe. Her får du nemlig nogle rigtig gode køleskabe, der kan være den helt rette løsning til dig.

Få råd og vejledning til at vælge den rigtige model

Det kan være svært at vælge, hvilket køleskab, der nu lige er den bedste løsning. Der nemlig en masse muligheder. Der er forskellige størrelser og forskellig indretning inde i køleskabet, som du skal tage højde for, når du skal vælge et køleskab. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi altid klar med et godt råd og vejledning.

Vi har en masse erfaring fra hvidevarebranchen. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til det køleskab, der matcher dit behov og din økonomi.

Få svar på dine spørgsmål​

​Hos Henriks Hvidevarer besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. 

Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

Lad os levere og montere dit nye Gorenje køleskab

​Når du køber et Gorenje køleskab hos os, er levering og montering altid inkluderet i prisen. Det er en del af vores høje serviceniveau, som er en af vores vigtigste kerneværdier. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, når du har brug for et nyt køleskab. Skal vi hjælpe dig med et nyt Gorenje køleskab? Kontakt os på telefon 55 34 34 13, eller skriv til os på info@henriks-hvidevarer.dk. Så hjælper vi dig.

Henriks Hvidevarer v/Henrik E Olsen

26924545

Vævergangen 4, 4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Du kan altid kontakte os på info@henriks-hvidevarer.dk​

Åbningstider

Mandag - fredag

08.00 - 17.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.