Telefon: ​5534 3413 - E-mail: info@henriks-hvidevarer.dk - Åbningstider fra 08.00-17.00

Erhvervskunder​

Hos Henriks Hvidevarer tilbyder vi levering og montering af hårde hvidevarer for erhvervskunder i og omkring Vordingborg. Vi leverer hvidevarer til virksomheder, kommunale institutioner og boligforeninger. 

Alle priser er inkl. levering og montering og vi tager naturligvis det gamle med retur.

Al montering udføres af en uddannet montør

​Al levering og montering sker naturligvis af en uddannet montør, og vi sikrer os altid, at vores kunder får det helt rigtige produkt, der passer til deres ønsker og behov samt budget. 

Vi starter med andre ord med at give en professionel rådgivning, der er baseret på et stort produktkendskab.

​Det er samtidig vigtigt for os, at vores kunder skal være sikre på et godt køb til en god pris, når de handler hos Henriks Hvidevarer.

Derfor sætter vi en stor ære i, at vi altid skal yde den gode service for vores gamle, nye og kommende kunder. God kundeservice er med andre ord en mærkesag for os.

Fleksibilitet og hurtig levering er også vigtigt for os, og derfor går vi gerne en ekstra meter for vores kunder, således vi er sikre på, at alt er lavet ordentligt. Vi forlader naturligvis ikke adressen, før alt er i orden.

Ring gerne for at høre hvad vi tilbyder

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Henriks Hvidevarer for at drøfte dine behov eller for at få et uforpligtende tilbud eller. 

Du kan ringe til os på telefon 55 34 34 13, men du er også velkommen til at sende en e-mail til info@henriks-hvidevarer.dk

Kig ind til os og se vores mange super tilbud på hårde hvidevarer.

CVR: 26924545​

Åbningstider fra 08.00-17.00​​